(Sier)Bestrating en tuinaanleg
Mr. van Coothstraat 46, Lith

Overige diensten

Ons assortiment is uiteraard uitgebreider, bezoek ons showterrein of neem contact met ons op. Hieronder nog een greep uit ons assortiment.

Voegmortel / Lijmen

Door uw terrastegels te voegen krijgt u een strak terras en kunt u genieten van een onkruidvrije sierbestrating. Wij bieden u een ruime keuze aan voegmortels, zodat u altijd op de juist manier uw bestrating kunt invoegen. Om tegels of muurelementen te verwerken zijn er diverse mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om te metselen met mortels, maar u kunt de objecten ook vastzetten met lijm of kit.

Afwatering / Draingoten

Door goten, putten of roosters in uw tuin te plaatsen zorgt u ervoor dat water eenvoudig afgevoerd wordt. Verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat de afwatering aansluit bij de kleur van de tegels.

Kunstgras

Kunstgras is een prima alternatief voor natuurlijk gras. Het is duurzaam, slijtvast en wordt niet beïnvloed door weersomstandigheden. De ondergrond van kunstgras dient op een juiste manier opgebouwd te worden, dit kunnen wij voor u verzorgen. In ons assortiment hebben we verschillende soorten.

Graszoden

Wilt u een nieuw gazon dan kunnen wij dit voor u aanleggen. Daarnaast kunnen we het oude gazon voor u verwijderen en afvoeren. De grond kunnen we bewerken en egaliseren voor het nieuwe gazon.

 

Waarom M. Hoefnagels:

  We werken alleen met kwaliteitsproducten
  Ruime ervaring met bestrating en tuinaanleg
  Een klein en altijd klantvriendelijk team
  Voor iedere prijsklasse een oplossing

img_divider