(Sier)Bestrating en tuinaanleg
Mr. van Coothstraat 46, Lith

M. Hoefnagels Sierbestrating en bestrating

Sierbestrating maakt jouw tuin, terras of oprit helemaal af. Bij M. Hoefnagels vind je al het laatste op het gebied van sierbestrating. De laatste trends en ontwikkelingen, een uitgebreid showterrein, en een uitgebreid assortiment met bestratingsopites voor iedere situatie.

Typen en soorten sierbestrating

Voor iedere situatie en ieder project vind je bij ons bestratingsmogelijkheden genoeg. Het sierbestrating assortiment is breed en zeer divers. We bieden alles van gebakken bestrating tot grind, en van klinkers tot muurelementen. Kiezen is lastig, dus indien gewenst geven we ook graag advies en kijken welk type bestrating het best past in jouw situatie. Wil je meer weten over de diverse bestratingssoorten? Klik dan op de onderstaande links voor meer informatie en foto's of neem contact op.

  Stenen & klinkers
  Terrastegels & Siertegels
  Gebakken bestrating
  Muurelementen & border
  Grind, split & zand
  Overige bestratingsmogelijheden

Sierbestrating showterrein

Op ons showterrein vind je de laatste trends op het gebied van sierbestrating. Kom eens langs voor inspiratie en ontdek welke mogelijkheden er zijn om van jou project iets moois te maken. Op ons showterrein vind je daarnaast ook ons andere aanbod. Bij M. Hoefnagels bieden we namelijk niet alleen sierbestating, maar bieden we ook tuinhout, schuttingen, tuinhuisjes. Ook deze vind je op ons showterrein. We zijn dus ook in staat de volledige inrichting van tuin of huisomgeving volledig op te pakken. Kom eens langs en maak een afspraak of neem contact met ons op!

Neem contact op.

M. Hoefnagels is 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 18.00 en daarnaast kun je ons via de mail of ons contactformulier bereiken. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op ieder bericht via de mail. Liever direct een afspraak inplannen om jou project te bespreken om het showterrein te bezoeken? Ook dat kan natuurlijk Vul dan het onderstaande formulier in en neem contact met ons op.

Neem contact op

    Waar ben ik: M. Hoefnagels Sierbestrating en bestrating > Informatie

    Sierbestrating bestrating M. Hoefnagels aanleggen