(Sier)Bestrating en tuinaanleg
Mr. van Coothstraat 46, Lith

Sierbestrating in Lith en omstreken

Onze sierbestrating maakt uw tuin, oprit of terras helemaal compleet! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar bestrating in de vorm van stenen klinkers, gebakken bestrating, of siertegels, bij ons bent je op het juiste adres. Binnen ons assortiment hebben we voor iedereen de gepaste bestrating of sierbestrating. We denken ook graag met u mee en zoeken samen met u naar de meest gepaste oplossing voor uw project.

Bestratingsvormen:

Voor iedereen in Lith en omstreken hebben wij de gepaste bestratingsmogelijkheden. Het assortiment is breed en zeer divers. We bieden alles van gebakken bestrating tot grind, tot muurelementen. Meer weten? Klik op de onderstaande links voor meer informatie en foto's of neem contact op.

  Stenen & klinkers
  Terrastegels & Siertegels
  Gebakken bestrating
  Muurelementen & border
  Grind, split & zand
  Overige bestratingsmogelijheden

sierbestrating en bestrating Lith Lithoijen Oijen Maren-kessel

Sierbestrating & bestrating in Lith, Lithoijen, Oijen, Maren-kessel

sierbestrating en bestrating Oijen Maren-kessel

Waar komen wij in de regio Lith:

M. Hoefnagels is de regionaal bestrating specialist en verzorgt al jarenlang bestrating in de regio Lith en omstreken. Waar komen wij dan zoal:

  • Lith
  • Lithoijen
  • Oijen
  • Maren-kessel
  • Teeffelen

 

 

Op zoek naar inspiratie?

Kom eens langs bij onze showterrein of vraag naar ons advies. Op ons showterrein vind je alles omtrent de laatste trends in bestrating en sierbestrating. We zitten met ons showterrein op het industriecentrum van Lith! Kom gerust even langs gedurende onze openingstijden of maak een afspraak.

Maak een afspraak

    Waar ben ik: Sierbestrating of bestrating in Lith - Lithoijen - Oijen - Maren-kessel